Artikelen

Veel kritiek op arrestatie Nicki Minaj

today2024-05-26

Achtergrond
share close
De Amerikaanse rapper Nicki Minaj heeft afgelopen nacht na aankomst in Manchester haar fans bedankt voor hun steun. Dit gebeurde nadat ze gisteren werd gearresteerd op vliegveld Schiphol. De 41-jarige artiest is allesbehalve tevreden over haar arrestatie op de Nederlandse luchthaven. Arrestatie In haar bagage werden softdrugs aangetroffen. Rond 22.00 uur werd Minaj vrijgelaten na het betalen van een boete van 350 euro. Haar arrestatie zorgde ervoor dat haar concert in Groot-Brittannië niet kon doorgaan. Kritiek Veel fans waren het niet eens met de arrestatie van de rapper. Ook Minaj liet van haar horen via sociale media. “Ik ben iets meer dan een uur geleden aangekomen, na 5-6 uur in een gevangeniscel te hebben gezeten”, schrijft Minaj op X even na 02.00 uur vanuit haar hotel in het Engelse Manchester. Ze stelt dat er in haar ogen opzet in het spel was zodat haar optreden niet door kon gaan.
Dit artikel is gepubliceerd op HitsUP.nl.

Geschreven door Redactie HitsUP

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%