• home Home
  • keyboard_arrow_right Artikelen
  • keyboard_arrow_right Releases
  • keyboard_arrow_right Berichten
  • keyboard_arrow_rightHitsUP vanaf 1 juli van start met proefuitzendingen

Artikelen

HitsUP vanaf 1 juli van start met proefuitzendingen

today2024-06-06

Achtergrond
share close

HitsUP gaat vanaf 1 juli 2024 van start met de eerste proefuitzendingen. Dat heeft de hoofdredactie vandaag bekendgemaakt. Tijdens de proefuitzendingen zullen zowel de eerste podcasts als live-uitzendingen te horen zijn. Er wordt gestart met twee programma’s. Een programma met hits en educatie. En een programma met hits voor kinderen.

Website

Op de website zullen binnenkort ook podcasts worden toegevoegd. Volgens de makers van HitsUP wordt er momenteel hard gewerkt aan een geheel vernieuwd concept. “In 2008 begon De Familiezender met HitsFM. Na een onderbreking van meerdere jaren, is de zender nu weer helemaal terug in een nieuw jasje. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe format en de vernieuwde website? Blijf dan op de hoogte via HitsUP.nl“, zo laten de makers van HitsUP weten.

Foto

Image by OpenClipart-Vectors from Pixabay

Geschreven door Redactie HitsUP

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%