HitsUplifting

Chris Tomlin terug op Nederlands podium

today2024-06-12

Achtergrond
share close

Het heeft 17 jaar geduurd, maar het was het wachten waard. Gospelzanger Chris Tomlin is terug op het Nederlandse muziekpodium. Om precies te zijn op het podium van Ahoy in Rotterdam. Een optreden dat deel uitmaakt van zijn ‘Holy Forever Tour’.

Optreden

“Ik ben heel blij om hier vanavond te zijn, want het is veel te lang geleden. Ik heb hoge verwachtingen voor vanavond”, vertelt Chris Tomlin aan Hans van Groot Nieuws Radio. De journalist sprak Tomlin vlak voor zijn optreden in Ahoy. “Ik ben dankbaar voor alle jaren van muziek en toeren die God mij heeft gegeven. Het is geweldig om hier weer te zijn en ik hoop dat de mensen de liedjes nog kennen.”

Playlist

Bekijk hier de Holy Forever Tour-playlist op YouTube.

Familie

Chris Tomlin is niet alleen naar Nederland gekomen. Hij heeft zijn familie meegenomen: “Mijn dochters zijn nog nooit in Europa geweest,” vertelt Tomlin enthousiast. “Ze waren zo opgewonden om Londen en Parijs te bezoeken”.

Holy Forever

Chris was verrast door het grote succes van zijn nummer ‘Holy Forever’. “Ik ben altijd verbaasd wanneer een lied echt wereldwijd aanslaat,” zegt hij. “Holy Forever is een lied dat ons herinnert aan het eeuwige lied van de hemel. Dit lied was er lang voordat wij er waren en zal altijd doorgaan. Dat hoop ik dat mensen vanavond zullen ervaren.”

Hele interview

Lees en beluister het hele interview met Chris Tomlin via Groot Nieuws Radio.

Foto

Ter illustratie. Image by Rahul Pandit from Pixabay

Een artikel van HitsUP.nl

Geschreven door Redactie HitsUP

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%