• home Home
  • keyboard_arrow_right VoteUp80!
  • keyboard_arrow_right Berichten
  • keyboard_arrow_rightDe VoteUP80 staat online; bekijk de nieuwe clip van Sabrina Carpenter

VoteUp80!

De VoteUP80 staat online; bekijk de nieuwe clip van Sabrina Carpenter

today2024-06-23

Achtergrond
share close

Vanaf nu kun je stemmen op jouw favoriete plaat in de lijst met de meest gestreamde hits van dit moment. De VoteUP80 bevat hits die het wereldwijd goed doen. Sabrina Carpenter is één van de artiesten in de lijst. Zij gaat gelijk goed van start. Zowel op plek 1 als 2 staan hits van haar. De nummer 1 is: ‘Espresso’. Op plek twee staat: ‘Please Please Please’.

VoteUP

Elke dag kun je de actuele hitlijst bekijken via de website van HitsUP. Je kunt zelfs stemmen op jouw favoriete plaat. Op basis van de meest gestreamde platen in Spotify en jouw stem wordt de lijst samengesteld. Start voting now!

Videoclips

In de lijst vind je ook tachtig video- en muziekclips. We hebben de top 3 hieronder voor je op een rijtje gezet.

Eminem [Houdini – Single] – Houdini – PLEK 3

Eminem, geboren als Marshall Bruce Mathers III op 17 oktober 1972 in St. Joseph, Missouri, is een Amerikaanse rapper, songwriter en muziekproducent. Hij is een van de bestverkopende muzikanten aller tijden en wordt vaak beschouwd als een van de grootste rappers in de geschiedenis van de hiphop.

Eminem groeide op in Detroit, Michigan, onder moeilijke omstandigheden. Hij had een zware jeugd, werd gepest op school en leefde in armoede. Muziek werd zijn uitlaatklep, en hij begon te rappen op jonge leeftijd. Zijn alter ego, Slim Shady, werd geboren als een manier om zijn agressie en frustraties te uiten.

Sabrina Carpenter [Short n’ Sweet] – Please Please Please – PLEK 2

Sabrina Carpenter begon al op jonge leeftijd met acteren en zingen. Haar eerste grote doorbraak kwam toen ze een rol kreeg in de Disney Channel-serie Girl Meets World (2014-2017), waarin ze Maya Hart speelde, de beste vriendin van de hoofdrolspeler Riley Matthews. Deze rol bracht haar veel bekendheid en legde de basis voor haar verdere carrière.

Sabrina Carpenter [Espresso – Single] – Espresso – PLEK 1

Sabrina’s muzikale carrière begon met de release van haar debuutsingle “Can’t Blame a Girl for Trying” in 2014, gevolgd door een EP met dezelfde naam. In 2015 bracht ze haar debuutalbum Eyes Wide Open uit. Haar muziek wordt gekenmerkt door pop en pop-rock invloeden, en ze schrijft veel van haar eigen nummers.

Naast Girl Meets World heeft Sabrina Carpenter in verschillende films en televisieshows gespeeld. Ze speelde onder andere in de Netflix-films Tall Girl (2019) en Work It (2020). Haar acteercarrière blijft zich uitbreiden met diverse projecten in de pijplijn.

De lijst

Bekijk de volledige lijst van VoteUP80 via de speciale pagina. De lijst wordt vanaf 1 juli 2024 ook uitgezonden via onze nieuwe radiostream.

Geschreven door Redactie HitsUP

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%