• home Home
  • keyboard_arrow_right Artikelen
  • keyboard_arrow_right Berichten
  • keyboard_arrow_rightAmsterdam Dance Event breidt line-up uit

Artikelen

Amsterdam Dance Event breidt line-up uit

today2024-06-27

Achtergrond
share close

Nog vier maanden te gaan en dan is het zover: het ADE 2024 in Amsterdam. De organisatie heeft de line-up uitgebreid. Hoogtepunt is onder andere ADE Pro met onder meer Miss Monique, Chris Stussy en Sama Abdulhadi.

Line-up

Eerder werd al bekend dat ook Timbaland, Martin Garrix, Laurent Garnier en Grace Ladoja op de lijst staan. Verder zijn er sprekers zoals Phiona Okumu van Spotify en Daouda Leonard. Die laatste vertelt over over de kruising van muziek, AI en technologie.

Miss Monique

Nu zijn er nieuwe namen toegevoegd aan de line-up. Miss Monique bijvoorbeeld. Een Oekraïne DJ. Ze werd bekend in de elektronische muziekwereld door de oprichting van de YouTube-kanalen “Mind Games” en “MiMo Weekly”, maar ook door releases op labels als Black Hole Recordings of Bonzai Progressive.

Chris Stussy

Een andere naam is die van Chris Stussy. Een echte house-hoogvlieger. “Alleen al in 2023 draaide Chris Stussy 92 gigs BUITEN Nederland, en daarmee was hij dat jaar na Tiësto, Martin Garrix en Afrojack de Nederlandse artiest met de meeste internationale shows”, meldt 3VOOR12. De website had een interview met hem.

Sama Abdulhadi

Sama’ Abdulhadi is een Palestijnse techno-dj. Begin jaren 2000 begon Abdulhadi te dj’en. Ze gebruikte haar vaders apparatuur om op feestjes van vrienden muziek te spelen. In 2008 kwam ze in Beiroet in contact met het technogenre.

ADE

Het Amsterdam Dance Event is overdag een platform voor de elektronische muziekindustrie. Hier staan kennisuitwisseling, inspiratie en netwerken centraal. In de avond en nacht speelt het Amsterdam Dance Event zich af in poppodia, clubs en andere uitgaansgelegenheden in Amsterdam, waar dj’s en musici uit binnen- en buitenland voor publiek optreden. Het event vindt van 16 tot en met 20 oktober plaats. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via de website van ADE.

Foto

Image by Michael Bußmann from Pixabay

Een artikel van HitsUp.nl

Geschreven door Redactie HitsUP

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%