• home Home
  • keyboard_arrow_right Artikelen
  • keyboard_arrow_right Berichten
  • keyboard_arrow_rightVooruitblik: The Beatles, Davina Michelle en Memphis Depay

Artikelen

Vooruitblik: The Beatles, Davina Michelle en Memphis Depay

today2024-06-28

Achtergrond
share close

Check hier een vooruitblik op muzieknieuwtjes in de komende week. Met onder andere nieuws over The Beatles, Davina Michelle en Memphis Depay.

The Beatles

De eerste single van The Beatles, waarop de naam van Paul McCartney verkeerd is geschreven, gaat maandag onder de hamer. Volgens de BBC kan de plaat tot wel 9.000 pond opbrengen, wat omgerekend meer dan 10.600 euro is. Het betreft de single met de nummers “Love Me Do” en “P.S. I Love You” uit 1962. Wereldwijd zijn er slechts 250 exemplaren van geproduceerd. Op de hoes van de plaat wordt McCartney’s naam gespeld als ‘McArtney’.

Davina Michelle

Op 6 juli aanstaande staat Davina Michelle in het het voorprogramma van Robbie Williams. Dat is tijdens een concert van Williams in Hyde Park. Inmiddels is er geen enkel ticket meer te verkrijgen. Net als Robbie Williams is ook Davina Michelle internationaal niet onopgemerkt gebleven. Ze treedt al in diverse landen op als supportact van onder meer P!NK en Maroon5. En nu dus ook in het concert van Robbie Williams. Op 2 november staat Davina Michelle in Rotterdam Ahoy met ‘Higher in Ahoy’. De voorverkoop is begonnen.

Kortgeleden stond Davina Michelle nog op PinkPop 2024.

Memphis Depay

Komende week zullen we Memphis Depay nog vaak zien als onderdeel van Oranje. Tijdens het EK-voetbal is hij vaak in het nieuws. Niet altijd even positief. Bijvoorbeeld de zweetband die Memphis tijdens het EK draagt. Er ontstond heel wat opschudding. En over al die negatieve berichten heeft de voetballer een single geschreven. Want naast voetballen, maakt hij muziek. Dit keer samen met Akwasi. De spits van Oranje nam samen met hem het nummer ‘Bedankt Voor Je Mening op’.

De song gaat over de mensen in Nederland die een sterke mening over hebben. Zowel Akwasi als Memphis ontvangt geregeld hatelijke berichten via sociale media, die ook vaak discriminerend van aard zijn.

We zullen de single komende week zeker nog eens voorbij horen komen.

Foto

Paul McCartney. Foto door: Dorothe from Pixabay

Een artikel van HitsUP.nl

Geschreven door Redactie HitsUP

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%