• home Home
  • keyboard_arrow_right VoteUP24!
  • keyboard_arrow_right Berichten
  • keyboard_arrow_rightPost Malone en Karol G nieuw in de VoteUP24

VoteUP24!

Post Malone en Karol G nieuw in de VoteUP24

today2024-07-05

Achtergrond
share close

Post Malone en Karol G. zijn de nieuwe binnenkomers in de VoteUP24. De lijst op basis van meest gestreamde hits wereldwijd en waar jij mee kunt bepalen of een artiest nog wat moet stijgen. Post Malone staat met de song ‘Pour Me A Drink’ op positie 18. Dat nummer nam hij samen op met Blake Shelton. Karol G staat met ‘Si Antes Te Hubiera Conocido’ op plek 14.

Post Malone

Post Malone heet eigenlijk Austin Richard Post. Hij is een Amerikaanse zanger, songwriter, rapper en producer die bekend staat om zijn unieke mix van verschillende muziekstijlen, waaronder hiphop, pop, R&B, en rock.

Post Malone brak door in 2015 met zijn debuutsingle “White Iverson,” een nummer dat viraal ging op SoundCloud en hem een platencontract opleverde bij Republic Records. Het nummer werd geprezen om zijn melodieuze stijl en werd een grote hit, waarmee het de basis legde voor zijn latere succes.

Albums

  1. “Stoney” (2016): Zijn debuutalbum bevatte hits zoals “Congratulations” (met Quavo) en “Go Flex.” Het album was een commercieel succes en werd goed ontvangen door zowel fans als critici.
  2. “Beerbongs & Bentleys” (2018): Dit album was een nog groter succes, met hits zoals “Rockstar” (met 21 Savage), “Psycho” (met Ty Dolla Sign), en “Better Now.” Het album brak verschillende streamingrecords en bevestigde Post Malone’s status als een van de grootste namen in de muziekindustrie.
  3. “Hollywood’s Bleeding” (2019): Met hits zoals “Circles,” “Sunflower” (met Swae Lee), en “Goodbyes” (met Young Thug), bleef Post Malone zijn succes voortzetten. Het album verkende diverse muzikale stijlen en toonde zijn groei als artiest.
  4. “Twelve Carat Toothache” (2022): Dit album omvat nummers zoals “One Right Now” (met The Weeknd) en “Cooped Up” (met Roddy Ricch), en laat zien hoe Post Malone blijft experimenteren en evolueren in zijn muzikale benadering.

Pour Me A Drink

Post Malone heeft de song ‘Pour Me A Drink’ samen met Blake Shelton uitgebracht. Blake Shelton is een prominente Amerikaanse countryzanger, songwriter en televisiepersoonlijkheid. Shelton heeft verschillende succesvolle albums uitgebracht en talloze hits gescoord in de countrymuziek. Enkele van zijn bekendste nummers zijn “Ol’ Red,” “Honey Bee,” “God Gave Me You,” “Boys ‘Round Here,” en “God’s Country.”

In 2021 trouwde hij met zangeres Gwen Stefani, met wie hij samenwerkte als coach op “The Voice.”

Karol G

Karol G, wiens echte naam Carolina Giraldo Navarro is, is een populaire Colombiaanse zangeres en songwriter, bekend om haar bijdragen aan de reggaeton en Latin trap muziekgenres.

Karol G begon haar muziekcarrière al op jonge leeftijd. Ze kreeg landelijke bekendheid nadat ze deelnam aan de Colombiaanse versie van het televisieprogramma The X Factor. Hoewel ze niet meteen doorbrak, bleef ze vasthouden aan haar muzikale dromen en werkte ze samen met verschillende artiesten om haar naam te vestigen.

In 2017 brak Karol G internationaal door met haar single “Ahora Me Llama”. Nu, in 2024, doet haar single ‘Si Antes Te Hubiera Conocido’ het goed.

Foto

Screenshot videoclip Post Malone Pour Me A Drink. Bron: YouTube.

 

Een artikel van HitsUP.nl

Geschreven door Redactie HitsUP

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%